ESBF Besancon - TJ Házená J. Hradec 34:25 (17:12)

08.08.2008 12:01

Sestava J. Hradec Kohoutová 1, Matoušková J. 1, Hroníičková, Eliášová 2, Klečacká, Keslerová 1, Matoušková I. 6/1, Pilařová, Martinková 6/4, Bubeníková 3, Krupicová 4/1, Vysloužilová 1 - Doláková, Bezpalcová.

Do druhého utkání nastoupila děvčata plná odhodlání napravit středeční vysokou porážku. Soupeř nastoupil v pozměněné sestavě s jednou mistryní světa z roku 2002. V úvodu utkání se děvčata dostala dvakrát do vedení. Hostující tým hrál agresivněji než v předchozím zápase. Nejvíce se střelecky prosadila Iveta Matoušková, která dala pět branek ze hry a proměnila sedmimetrový hod. Hana Martinková si připsala šest branek z toho 4 sedmičky. Dalšími střelkyněmi byly Krupicová 4/1, Bubeníková 3, Eliášová 2, Kohoutová, Matoušková J., Keslerová, Vysloužilová – všechny 1 branka.

Jan Bašný (trenér ESBF Besancon)
Dnes tým z Hradce hrál mnohem lépe, to znamená agresivněji. Ony si věřily nebo nečekaly, co se bude dít, ale hrály, tím pádem to bylo mnohem vyrovnanější. I když jsme nebyli kompletní, byl ten zápas mnohem lepší jako ve středu.

René Kumpán (trenér TJ Házená J. Hradec)
Já bych řekl, že jsme se konečně vyrovnali agresivitou francouzskému družstvu, a když jsme na ně trošku přitlačili, začali být nejistí a dávali nám zdarma některé balony, které jsme mohli využít. Prohráli jsme o devět branek a myslím si, že je to velmi slušný výsledek. Chtěl bych za takovýto výkon poděkovat děvčatům, která ač se trošku bála, utkání zvládla.

 

 

VBK

 

Zpět