Tým žen již zahájil letní přípravu na sezonu WHIL 2008-09

29.05.2008 23:54

 

Z médií k nám dochází zvěsti z jiných interligových klubů házené žen o výměně trenérů, odlivu a přílivu hráček, stabilizace týmů, hledání motivace pro další sezonu, .....

To náš tým žen již pár dní po skončení bojů o 3.místo se Slavií Praha zahájil letní přípravu na novou sezonu WHIL 2008-09.

Několikrát týdně zdolává kopce a ukrajuje kilometry na kolách v krásné přírodě v okolí Jindřichova Hradce. Kilometry hráčky zdolávají s nezdolným optimismem v duchu rčení "Těžko na cvičišti, lehce na palubovce". Trenér jim nic neodpouští, naopak přidává další a další terénní překážky... Na konci této první části letní přípravy budou mít najeto více jak 225km a ještě další kilometry odběhaných ve voňavých lesích.

Náš mini fan klub přijel povzbudit hráčky na nejbližší kopeček u Jindřiše s cílem "vynutit si" zastavení pelotonu, poskytnout doping v podobě čokolády, zeptat se na dojmy a popřát hodně sil do dalších kilometrů.

K našemu němému úžasu děvčata včetně trenéra zdolala stoupání s takovou lehkostí a s úsměvem na rtech, že z našeho záměru nezbylo nic! Přesto se nám podařilo zdokumentovat ono "prosvištění kolem nás" s humorem nám vlastním.

Odjížděli jsme domů s pocitem, že je dobře "zaděláno" na novou sezonu ....
video zde

autor článku a videa: JarK

Zpět